Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ιστοσελίδα www.4legs.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής και πώλησης προϊόντων (στο εξής καλούμενο «ηλεκτρονικό κατάστημα» ή «ιστότοπος») της επιχείρησης ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Κ. ΚΑΛΤΣΟΣ που εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Ίριδος 35 με ΑΦΜ 112588657 και ΔΟΥ Ζ’ Θεσσαλονίκης με τηλέφωνο επικοινωνίας 2313097702 και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] (στο εξής χάριν συντομίας «επιχείρηση» ή «εταιρία»). Εντός του ιστότοπου, οι όροι «εμείς», «εμάς», «δικό μας» αναφέρονται στην επιχείρηση.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κάθε επισκέπτης (στο εξής καλούμενος «χρήστης» ή/και «πελάτης») που επισκέπτεται, χρησιμοποιεί τον ιστότοπο ή/και συναλλάσσεται με αυτόν, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις πολιτικές, τους Όρους και προϋποθέσεις χρήσης που ακολουθούν στο παρακάτω κείμενο ή διατίθενται μέσω υπερσύνδεσης(link) χωρίς καμία εξαίρεση. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς του Όρους χρήσης και σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με όλους, καλείστε να αποχωρήσετε από τον ισότοπο χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία υπηρεσία ή πληροφορία.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει, τροποποιεί ή να αναθεωρεί εξολοκλήρου ή/και τμηματικά τους Όρους Χρήσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να ενημερώνει τους χρήστες μέσα από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι ευθύνη του χρήστη να ελέγχει την παρούσα σελίδα για αλλαγές και σε περίπτωση που εξακολουθεί να επισκέπτεται και να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο, θεωρείται ότι αποδέχεται τις αλλαγές αυτές.

Η επιχείρηση δύναται να αρνηθεί την πώληση, παροχή υπηρεσίας ή οποιαδήποτε συναλλαγή στον οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε περίπτωση που αδυνατεί να εκτελέσει την παραγγελία. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να μεταβάλλει το περιεχόμενο και τις πληροφορίες καθώς και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος www.4legs.gr συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών, κειμένων, γραφικών κλπ αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαικού Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων.
Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη γραπτή συναίνεση της επιχείρησής μας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν υποχρεούται αποζημίωσης για οποιασδήποτε μορφής ζημιά ή/και βλάβη που τυχόν υποστεί ο χρήστης του ιστότοπου από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών, από την καθυστέρηση εκτέλεσης ή ακύρωσης αυτών για οποιαδήποτε αιτία.
Η εταιρία δεν παρέχει καμία εγγύηση ρητή ή σιωπηρή, για τη λειτουργία του παρόντος ιστότοπου καθώς και για τις πληροφορίες, τα προϊόντα ή υπηρεσίες που περιέχονται σε αυτόν. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάζονται μέσω του δικτυακού τόπου παρέχονται ‘ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ’ και σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται η εταιρία την ασφάλεια ή την καταλληλότητα τους για την προορισμένη χρήση.
Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα του εκάστοτε προϊόντος, όπως αναφέρεται στον παρών ιστότοπο είναι ενδεικτική και όχι δεσμευτική. Η εταιρεία δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων του ιστότοπου ούτε και την ακριβή ημερομηνία παράδοσης αυτών, αλλά αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων που παρουσιάζονται να ενημερώνει σε εύλογο χρονικό διάστημα το χρήστη περί της μη διαθεσιμότητας, οπότε στην περίπτωση αυτή δεν φέρει καμία περαιτέρω ευθύνη.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 231397702. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι την εκτέλεση της αποστολής της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα λόγω ελλιπούς επικοινωνίας, λανθασμένων στοιχείων ή έλλειψης διαθεσιμότητας στο πέρας των 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών ακυρώνονται αυτόματα. Παραγγελίες με προϊόν που η έκπτωση του ξεπερνά το 90% η έχει μηδενική αξία, θεωρούνται λάθος συστήματος και ακυρώνονται. Παραγγελίες με επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση που παραμένουν ανεξόφλητες για διάστημα μεγαλύτερο των 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών ακυρώνονται.

Επιστροφή προϊόντων

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικής ή μέσω e-mail στο [email protected]. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και έχει προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών όπου μπορεί να επιστρέψει το προϊόν. Σε περίπτωση που η 14η ημέρα πέφτει σε Σάββατο, Κυριακή ή αργία, τότε η προθεσμία επιμηκύνεται έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο – Δελτίο Αποστολής). Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί (αφαίρεση προστατευτικής ζελατίνας) ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει:
– την επιστροφή του προϊόντος ή αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
– αποζημίωση ίση με το κόστος των επιστρεφόμενων προϊόντων η οποία θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη και εφόσον το προϊόν έχει επιστραφεί και παραληφθεί στην έδρα μας.
Τα έξοδα και η ευθύνη μεταφοράς εμπίπτουν στον πελάτη κατά την επιστροφή του προϊόντος. Κάθε προϊόν που πιθανόν έχει υποστεί ζημιές, ή του οποίου η συσκευασία θα έχει υποστεί φθορές, δε θα λάβει αποζημίωση. Αν το προϊόν που επιστράφηκε είναι ελλιπές, θα εφαρμοστεί μείωση της τιμής σύμφωνα με τη διάγνωση που θα πραγματοποιηθεί από την εταιρία μας.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που κατασκευάζονται κατά παραγγελία (διαστάσεις, υλικά, μεγέθη, χρώματα και οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που διαφέρει από τα προσφερόμενα σε αυτό τον ιστότοπο) ή/και προϊόντων εξατομικευμένων που φέρουν όνομα, ζωγραφιά και οποιοδήποτε παρέμβαση επάνω στο προϊόν που έχει ζητηθεί κατ’ εντολή του πελάτη με οποιονδήποτε τρόπο, είτε χρησιμοποιώντας τη φόρμα παραγγελίας, είτε προφορικώς ή γραπτώς (π.χ. όνομα κατοικίδιου επάνω στο προϊόν).

Χρώματα-Διαστάσεις-Εμφάνιση

Τα προϊόντα της εταιρίας μας κατασκευάζονται και παρουσιάζονται με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να φτάνουν στον πελάτη ακριβώς όπως απεικονίζονται στις φωτογραφίες του παρόντος ιστότοπου. Ωστόσο, η φύση των υλικών που αποτελούνται(ξύλο, μέταλλο, ύφασμα κτλ.) και ο χειροποίητος τρόπος κατασκευής τους κάποιες φορές είναι οι λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να παρουσιάζουν μικροδιαφορές. Συνεπώς:
-Το ενδεχόμενο τα χρώματα των προϊόντων στις φωτογραφίες να αποκλίνουν οφείλεται στην εκάστοτε συσκευή απεικόνισης και τις ρυθμίσεις της ή/και στις φωτιστικές συνθήκες του χώρου.
-Το ξύλο ως φυσικό υλικό παρουσιάζει μικροδιαφορές σε εμφάνιση(χρωματισμός, ρόζοι και νερά ξύλου)
-Το μέταλλο, ειδικά στο φυσικό του φινίρισμα διαφέρει στην εκάστοτε παρτίδα του προμηθευτή.
-Τα υφάσματα παρουσιάζουν μικροδιαφορές σε υφή και χρώμα στην εκάστοτε παρτίδα του προμηθευτή.
-Τα μπολ παρουσιάζουν ενίοτε μικρές αποκλίσεις στις διαστάσεις και στη χωρητικότητα.
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε αλλαγές πρώτης ύλης ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη παραγωγή τους, χωρίς να θίγει την ποιότητα των προϊόντων της.

Τιμες

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τις αλλάζει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.