Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Τρόποι αποστολής & πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να επιλέξετε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  1. Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover.*
  2. PayPal
  3. Τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας Πειραιώς. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα ο αγοραστής επιβαρύνεται όλα τα έξοδα του εμβάσματος δηλαδή να κάνει την επιλογή “OUR”). Οι πληρωμές μέσω εμβάσματος άλλης τράπεζας ενδέχεται να εμφανίζονται καθυστερημένα στο λογαριασμό μας. Για αυτό το λόγο, αν επιθυμείτε την άμεση εκτέλεση της παραγγελίας, σας μπορείτε να στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@4legs.gr το αποδεικτικό κατάθεσης.

IBAN Λογαριασμού τράπεζας Πειραιώς: GR5601722100005210098106041
Όνομα δικαιούχου : Κάλτσος Παντελεήμων

*ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η διάρκεια της αποστολής των προϊόντων είναι από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες εκτός εάν η περιοχή που βρίσκεστε θεωρείται δυσπρόσιτη. Η παραγωγή των προϊόντων διαρκεί 1-5 εργάσιμες ημέρες λόγω της χειροποίητης φύσης τους. Το συνηθέστερο χρονικό πλαίσιο από την παραγγελία σας μέχρι και την παραλαβή της είναι 5-6 εργάσιμες αναλόγως αποθεμάτων.

Η αποστολή των παραγγελιών σας πραγματοποιείται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier ή με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες για βαρέα ή ογκώδη δέματα σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα:

  • Η μεταφορά των περισσότερων προϊόντων -πλην των κρεβατιών και του ρυθμιζόμενου bowl stand “Dstoop”- γίνεται με ΕΛΤΑ courier. Μπορείτε να ζητήσετε υπηρεσία επίδοσης σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο (προσφέρεται στα αστικά κέντρα εντός Ελλάδος) με χρέωση €5 και ισχύει για τις εργάσιμες μέρες και ώρες Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00. Εάν επιθυμείτε την υπηρεσία επίδοσης σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο, μπορείτε να το δηλώσετε στις σημειώσεις της παραγγελίας.
  • Οι αποστολές των κρεβατιών όλων των μεγεθών πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρία λόγω βάρους και όγκου.  Η μεταφορά στα περισσότερα αστικά κέντρα διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες και τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00. Για τη νησιωτική και την υπόλοιπη Ελλάδα μπορεί να διαρκέσει και 4 εργάσιμες ημέρες. Στις αποστολές με μεταφορική εταιρία η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου, δεν δίνεται η δυνατότητα παραλαβής σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από τα κατά τόπους πρακτορεία, σύμφωνα με το ισχύον ωράριο τους.

Κόστος αποστολής:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές σας έως 20€

Παράδοση στην πόρτα σας: 3,00€*

ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές σας άνω των 20€

Παράδοση στην πόρτα σας: Δωρεάν*

Μπορείτε να ζητήσετε υπηρεσία επίδοσης σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο (προσφέρεται στα αστικά κέντρα εντός Ελλάδος) με χρέωση €4 και ισχύει για τις εργάσιμες μέρες και ώρες Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00. Εάν επιθυμείτε την υπηρεσία επίδοσης σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο μπορείτε να το δηλώσετε στις σημειώσεις της παραγγελίας.

*Σε περίπτωση που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών, θα προηγείται συνεννόηση μαζί σας πριν την αποστολή της για τον ακριβή τρόπο παραλαβής. Σε αυτήν την περίπτωση έχετε την επιλογή της παραλαβής της παραγγελίας σας από τον πλησιέστερο σε εσάς σταθμό της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ή μεταφορικής εταιρίας για βαρέα και ογκώδη αντικείμενα, χωρίς επιπλέον κόστος, ή την παράδοσή της στον απομακρυσμένο ή δυσπρόσιτο τόπο με επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τους ισχύοντες τιμοκαταλόγους της συνεργαζόμενης εταιρείας.